Nemzetisegi Önkorm.

Szolgáltatóház

Bodza és Szeder Családi Napközi

Tanévzáró a koroncói iskolában, átadásra kerültek a felújított vizesblokkok, öltözők és a Tornacsarnok.

Rendhagyó tanévzáróra gyűlt össze a koroncói iskola apraja-nagyja az idei tanév végén. A tanévzáró ünnepség keretén belül került sor a felújított vizesblokkok, öltözők és a tornacsarnok ünnepélyes átadására. A felújítás a 4/2012.(III.1.) számú BM Rendelet keretében kiírt pályázati forrásból valósulhatott meg. A rendezvény díszvendégei voltak Blazovicsné Varga Marianna, a győri tankerület igazgató Asszonya, Gyopáros Alpár és Kara Ákos országgyűlési képviselő Urak. A programot az iskolások kulturális műsora nyitotta meg. Ezt követően Radicsné Kincses Mária polgármester asszony beszámolt a sikeres pályázat kivitelezéséről, a munkálatokról, megköszönte a kivitelezőnek, az elvégzett színvonalas munkát, külön köszönte, hogy a vállalkozási szerződésben rögzítetteken felül igény szerint plusz munkákat is elvégeztek térítésmentesen az intézményben. Kara Ákos és Gyopáros Alpár képviselő urak ünnepi beszédükben méltatták a felújítás eredményességét, jelentőségét.

A köszöntők után Radicsné Kincses Mária polgármester asszony a nemzeti színű szalagot átvágva jelképesen átadta a felújított épületrészt és az eszközöket a tankerület és az intézmény részére.

A felújítás ideje alatt, amely 2013. február végén vette kezdetét és június közepén fejeződött be a Tornacsarnok festése, sportpadlójának-,  bejárati ajtóinak cseréje, az ablakok szigetelése és festése, a fiú és lány öltözők teljes felújítása,  ami pedig a legfontosabb, hogy az épületrészhez kapcsolódó nevelői, fiú, lány mosdók, tanári öltöző teljes felújítása készülhetett el.

Mindemellett 1.289.000.-Forint értékben eszközbeszerzésre is sor kerülhetett. Az Önkormányzat, az eszközbeszerzésre kapott 986.000.-Ft támogatásból és a hozzá szükséges önrészből az öltözőkbe és a vizesblokkokba öltözőpadokat, szappan, wc papír, kéztörlő, habszappan adagolókat, illetve a tornacsarnokba bordásfalat, drótkötelesgyűrűt, dobbantót, tornaszekrényt, tornapadokat, súlyzókat, folyadékos medicinlabdákat, pvc hajítólabdákat vásárolt.

Blazovicsné Varga Marianna a győri tankerület igazgatója és Némethné Máté Éva intézményvezető fogadta mindezeket, majd Blazovicsné Varga Marianna elismerő szavakkal szólt a megjelentekhez.

Az ünnepség a továbbiakban a megszokott hagyományok szerint folytatódott. Némethné Máté Éva igazgató asszony a teljesség igénye nélkül felsorolta az idei tanév eredményeit, programjait. Köszönetet mondott mindazoknak, akik ebben a rendkívüli évben mindannyiuk segítségére voltak. Az intézményben dolgozók régi álma vált valóra ezzel a fejlesztéssel. Köszönetét fejezte ki a falu vezetésének, hogy a sikeres pályázaton túl, az önkormányzat saját forrásból, több millió Forintos önrészt vállalt fel a magvalósulás érdekében a 13.764.000.-Forint kapott támogatás kiegészítéseként.

KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSE - FELÚJÍTÁS

KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSE - ÁTADÓ, TANÉVZÁRÓ, BALLAGÁS

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi

Kisalföld Hírei

A hírcsatorna nem található.

Időjárás

Látogatók

1329007
Ma
Tegnap
Héten
Előző héten
Hónapban
Előző hónapban
Összesen
71
366
1554
1324268
10797
19797
1329007

IP címed: 35.172.230.21
2024-07-25 02:30

A honlap átalakítás alatt áll!!